Przed 5. pobudka.
Przed 6. śniadanie, potem wystawiamy bagaż i o 6.30 ruszamy na lotnisko.
7.40 odprawia bagażu głównego, potem odprawa paszportowa i 9. - już w samolocie.
9.45 start lotu AF 2197.
10.30 późne śniadanie ?wczesny lunch? - spaghetti z kurczakiem, sałatka, do tego wino bordeaux; bułeczka, serek, sałatka owocowa i kawa.
Widoki miejscami wspaniałe - linie brzegowe Hiszpanii - w pewnym momencie mam wrażenie, że widzę Gibraltar.
12.40( 14.40 czasu europejskiego) Paryż.
Czas nas goni, my gonimy na lot AF 1046 do Warszawy - całą grupę pilotuje pracownica lotniska. Przemierzamy spore odległości.
15.30 jesteśmy przy gate 27F; 16.10 samolot rusza na pas i 16.15 - start. Dwie godziny lotu.